Bitcoin on nyt yliostetulla alueella Elon Muskin hyväksynnän jälkeen

Bitcoin käy läpi suurta volatiliteettia sen jälkeen, kun yksi Yhdysvaltojen merkittävimmistä yritysmagnaateista on julkisesti tukenut sitä.

  • Bitcoin näki hintansa nousevan 19% kahden tunnin sisällä ja noussut korkeimpaan hintaan 38360 dollaria.
  • Ostopaineen piikki näyttää liittyvän Elon Muskiin, joka julkisesti ilmoitti tukevansa soittokellon kryptovaluutta.
  • Vaikka useat tekniset indikaattorit ovat kääntyneet nousuun, on yksi, joka viittaa siihen, että BTC istuu yliostetulla alueella.

Markkinaosapuolet näyttävät tulleen irrationaaliseen FOMO-tilaan sen jälkeen, kun Tesla ja SpaceX: n toimitusjohtaja Elon Musk ehdottivat, että hän tukee nyt Bitcoinia.

Bitcoin nousee kohtalaisen tärkeän hyväksynnän jälkeen

Musk twiitti, että „jälkikäteen se oli väistämätöntä“, kun hän muutti Twitter-bioaan sisältämään yhden sanan: Bitcoin.

Muskin huomautusten jälkeen BTC: n takana oleva ostopaine nousi taivaalle, mikä johti 19 prosentin nousuun. Bitcoin Pro meni kaupankäynnistä alhaisimmalla $ 32,300: lla ja nousi korkeimmalle $ 38360: lle kahden tunnin kuluessa.

Nouseva impulssi oli riittävän merkittävä työntämään tätä kryptovaluutta laskeutuvan kolmion hypotenuusin läpi, missä se oli ollut viimeisten kolmen viikon aikana.

Itse asiassa Bitcoin kehitti tätä teknistä mallia 8. tammikuuta lähtien, kun sen hinta teki sarjan alhaisempia korkeuksia, kun taas 30 000 dollarin tukitaso esti sitä laskemasta edelleen.

Nyt kun Bitcoin on viipaloinut 34 000 dollarin vastusesteen, mahdollisuudet uudelle 15 prosentin nousulle 43 500 dollariin ovat kasvaneet dramaattisesti. Tämä kohde määritetään mittaamalla kolmion laajimman alueen välinen etäisyys ja lisäämällä se puhkeamiskohtaan.

Parabolinen pysäytys ja peruutus eli “SAR” lisää uskottavuutta optimistisiin näkymiin.

Tämä suuntausta seuraava indikaattori viittaa siihen, että Bitcoinin vakauttamisjakso päättyi. Kun pysäytys- ja peruutuspisteet siirtyivät BTC: n hinnan alapuolelle, yleinen trendi muuttui nousuun 4 tunnin kaaviossa.

Liukuva keskiarvon konvergenssihajonta eli MACD kävi myös läpi kultaisen ristin 12 neljän tunnin eksponentiaalisen liikkuvan keskiarvon ja 26 neljän tunnin eksponentiaalisen liikkuvan keskiarvon välillä, mikä on positiivinen signaali.

Samaan aikaan SuperTrend-indikaattori välähti „pitkän“ signaalin, kun Bitcoin mursi 34 000 dollarin vastuksen.

Nämä tekniset indeksit vahvistavat laskevan kolmion ennustetta, jonka mukaan Bitcoin on perustettu toiselle jalalle ylöspäin.

Varoitusmerkki tulee esiin

Optimistisista näkymistä huolimatta Tom Demark (TD) -sarjaindikaattori arvioi, että Bitcoin käy kauppaa yliostetulla alueella. Tämä tekninen indeksi esitti myyntisignaalin vihreän yhdeksän kynttilänjalan muodossa BTC: n 4 tunnin kaaviossa.

Laskeva muodostuma viittaa siihen, että lippulaiva-kryptovaluutta käy läpi yhden tai neljän 4 tunnin kynttilänjalat korjauksen ennen nousutrendin jatkumista.

On syytä huomata, että TD-asennus on ollut uskomattoman tarkka ennakoiden paikallisia huippuja Bitcoinin trendissä. Viimeisten kahden viikon aikana kehittyneet kaksi viimeistä myyntisignaalia vahvistettiin, mikä johti merkittäviin vetäytymisiin.

Siksi optimistiset näkymät on otettava suolajyvästä huolimatta FOMO-tasosta kryptovaluuttamarkkinoilla.

Niin kauan kuin 34 000 dollarin tukitaso jatkuu, nouseva teesi vallitsee. Mutta jos Bitcoin viipaloi tämän kriittisen tukiseuran läpi, jyrkempi lasku voisi toteutua ja työntää sen markkina-arvon kohti 31 500 dollarin tasoa tai jopa 26 000 dollaria.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.